Esti iskola

Suli hírek

A hajhullás kezelése esszenciális alkotóelemekkel

hajhullás kezelése

A hajhullás kezelése esszenciális alkotóelemekkel

A túlzott mértékű hajvesztés mögött számos esetben hormonális folyamatok húzódnak meg, mint amilyen például a terhesség vagy a változókor. A hajhullás kezelése következetességet kíván, továbbá olyan terméket, ami a természet forrásait használja fel a hajhagymák regenerációjához. A VARGA Hajcseppek 2-8 héten belül véget vetnek a ritkulásnak, ezt a periódust többek között az egyéni adottságok és a hajhullás intenzitása is befolyásolják.

Előrehaladottabb hajvesztés vonatkozásában gyakori eset, hogy az inaktív hajhagymák valójában még életképesek, csupán szükségük van a hajhullás kezelése kapcsán egy külső tényezőre, aminek a segítségével beindulhatnak a szerkezetükben a növekedésért felelős folyamatok. A VARGA hajcseppek hatására ezek a hajhagymák újra képesek lesznek egészségesen funkcionálni, ezáltal pedig a hajhullás kezelése rövid időn belül következhet be. Látogasson el Ön is a vargacseppek.hu weboldalra, ahol tartalmas információkat talál a termékekkel kapcsolatban!

Újraindítja a hajhagymákat a koffeines sampon

A kávé legelemibb összetevője a koffein, ami segíti az emberi szervezetet abban, hogy felélénküljön. A koffeines sampon ugyanezt a hatást váltja ki a hajhagymák esetében is, az értékes hatóanyag a fejbőrön át felszívódva lendülettel tölti fel a kimerült hajhagymákat. A koffeint tartalmazó hajápoló készítmények egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert és nem ok nélkül. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy egy különlegesen hatékony megközelítésről van szó.

A célirányos vizsgálatok szerint, a koffeines sampon csökkenti a fejbőr szárazságát, ezáltal pedig megóvja a hajhagymákat a káros külső hatásoktól. A hajmosás során az összetevők néhány perc alatt felszívódnak és felélénkítik a sejtek lelassult anyagcseréjét. A koffeines sampon alkalmazását ajánlott kombinálni a VARGA hajhullás elleni és hajerősítő cseppjeivel, mivel ezek a termékek egymást segítve bontakoztatják ki a hatékonyságukat. Semmiképp se törődjön bele a hajhullásba, éljen inkább a természetből merítkező lehetőségekkel!

Vélemény, hozzászólás?