Esti iskola

Suli hírek

A hitelesség az energetikai tanúsítványoknál is fontos

A hitelesség az energetikai tanúsítványoknál is fontos

Te milyen típusú iskolákba jártál eddig?

Jómagam eddig „csupán” a mondhatni hagyományos rendszerekben tanultam többé-kevésbé, kivéve az utólag végzett egyetemi levelezős szakirányokat munka mellett. De be kell látni, hogy mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt, legyen az sima, hagyományos nappali, levelezős, netalán esti. Talán utóbbi lehet a maga módján a legkeményebb, hiszen estit jellemzően azok választanak, akik felnőtt fejjel döntenek például a középiskola elvégzése mellett, ami szerintem már önmagában is nagyon becsülendő; de mindent általában munka mellett teszik, pedig a kettőt összehangolni egyáltalán nem könnyű, de az persze tény és való, hogy később abszolút megtérül majd a belefektetett energia és idő, ha valaki valóban odateszi magát és kihasználja  alehetőséget – úgyhogy téged se tartson vissza semmi!

Ahogy a végzettségeknél, úgy máshol is fontos, hogy hivatalos legyen egy papír – a hiteles energetikai tanúsítvány is nagyon fontos egy ingatlannál, így szükség esetén válaszd ezt a céget ennek elkészítésére, így biztos, hogy nem kell később csalódnod! Ennek a hitelességnek több kulcspontja is van, az egyik például az, hogy rendelkezzen egy úgynevezett HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány), amely minden ilyen dokumentumnál különböző és egyrészt a hitelességet, másrészt a visszakereshetőséget biztosítja, bár a kettő igazából abszolút össze is függ egymással. Természetesen megkapja mindenki az ingatlanához a tanúsítványt, de hogyha már valaki rendelkezik az érdekelt HET számmal, akkor egy központ adatbázisból bármikor teljesen ingyenesen van lehetősége annak lekérdezésére, ezáltal akár sok papírmunkát is megkönnyítve és felgyorsítva, vagy ezzel akár eldöntve azt, hogy megvesz- e egy ingatlant vagy sem.

Ha teljesen biztos szeretnél lenni abban, hogy az általad kapott tanúsítvány hiteles és megbízható, mentes mindenféle trükközéstől, akkor én a magam részéről azt javaslom, hogy válaszd a céget, amelyet már feljebb is belinkeltem. Hiszen ahhoz, hogy valami hiteles legyen, nem árt az sem, ha hiteles én megbízható cég állítja ki a dokumentációt – a név kötelez, ugye… Ha pedig mellettük teszed le a voksod, akkor nem csupán egy hiteles és megbízható tanúsítványt kapsz kézhez, hanem mindezt ráadásul elképesztő sebességgel kapod meg, merthogy már 24 órán belül nálad lehet a teljesen elkészült dokumentum – de ez 12 órán belül sem elképzelhetetlen, ha valamilyen oknál fogva nagyon sürgős esetről van szó. Ha valamiért mégsem tudnád őket elérni a 12 órás ügyfélszolgálat ellenére, akkor kérj tőlük bátran ingyenes visszahívást a weboldalukon kitölthető űrlapon keresztül a megbízható, hiteles energetikai tanúsítvány megszerzéséért. Hidd el, nem fogod megbánni, hogyha őket választod, bennük biztos nem kell csalódnod!

Vélemény, hozzászólás?