Esti iskola

Suli hírek

A nyári esték főszereplője a kerti grill

kerti grill

A nyári esték főszereplője a kerti grill

A grillezés nemcsak a nyár egyik leglazább, de garantáltan a legfinomabb ételek elfogyasztásával egybekötött időtöltése is, ha a jó receptek mellett beszerezzük a kerti sütögetéshez szükséges, praktikus és hatékony eszközöket is. Nem kérdés tehát, hogy a sütögetés során a grillező szerepe a legfontosabb. De milyen is a tökéletes kerti grill?

A Benkel több évtizedes tapasztalatát kamatoztatja a kiváló minőségű, kézzel készült kerti grilljeivel, amik a saját tervezésnek és a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően hosszú ideig állhatnak nyári estéken a társaság központjában. Dönthetünk úgy is, hogy állandó grillező helyet alakítunk ki kertünkben, erre a célra tökéletesen megfelel az állandó, kerti konyhába beépíthető modell.

Ezzel szemben a mobil kerti grill könnyen mozgatható a kerekeknek köszönhetően, egyszerűen és gyorsan telepíthető és szétszedhető. Előnye, hogy nem kell külön asztalról gondoskodni, mert a grillező sütő és asztal is egyben. A Benkel faszén és fa tüzelésű grillsütői tökéletes megoldást nyújtanak akár nagyobb társaságok kerti sütögetéséhez is.

Mi befolyásolhatja a vizes kandalló árak alakulását?

Manapság az energiaárak ugrásszerű megnövekedésével érdemes elgondolkodni a fűtési rendszerünk fejlesztésén is, hogy maximálisan optimalizálni tudjuk a rezsiköltségeket. A vízteres kandalló rendszer a működését tekintve hasonló a hagyományos kandallóéhoz, szerkezetileg azonban annyiban különbözik, hogy a tűztér csövekkel van körbevéve, így veszi fel a hőt az ezekben cirkuláló víz.

A szerkezet a fűtésrendszerre csatlakoztatható, akár radiátorral is összeköthetők így akár az egész ház fűtését és meleg víz ellátását is biztosíthatja, amellett, hogy a kandalló előnyei is élvezhetők.

Fűtési rendszer tervezésénél érdemes azzal kalkulálni, hogy a vizes kandalló árak mértéke ugyan egy nagyobb költség, de a berendezés akár a ház központi fűtését is hosszútávon kiszolgálja. A benkel.hu weboldalon található vizes kandalló árak alakulásáról, a tervezéssel, építéssel kapcsolatosan felmerülő kérdésekről a cég szakemberei minden esetben felvilágosítást adnak.

Vélemény, hozzászólás?