Esti iskola

Suli hírek

Autó felni minden mennyiségben

autó felni

Autó felni minden mennyiségben

Legyen az lemezfelni vagy alumíniumból készült keréktárcsa, valamelyikre minden közlekedni szándékozó személygépkocsinak, terepjárónak vagy haszongépjárműnek szüksége van. A hozzá nem értő sofőröknek igen bonyolult feladatnak tűnhet az autó felni cseréje, kiválasztása, mivel megannyi paraméternek kell megfelelnie, hogy a leginkább megfelelő anyagú, méretű, furatszámú, osztókörű, szélességű példányokat találjuk meg. Ebben lehet Önnek is nagy segítség az alu-felni.eu webáruház, ahol több ezer autó felni közül szelektálhat kedvére.

Itt kiválaszthatja az autó felni kereső segítségével, hogy milyen autómárkára, milyen típusra, mekkora méretű, szélességű darabra van szüksége és még megannyi jellemző megadásával, játszi könnyedséggel találhatja meg álmai tárcsáját. Sőt, akár még szín szerint is keresgélhet, ha van egy belső képe arról, hogy milyen módon dobná fel a szeretett vasparipáját. Amennyiben nem kapott minden kérdésére választ, nyugodtan keresse telefonos vagy elektronikus posta elérhetőségünkön a szakképzett munkatársainkat, akik örömmel adnak tájékoztatást és segítséget a megfelelő árucikk kiválasztásában!

Lemez felni minden autómárkára és típusra

Manapság igen népszerűvé váltak az alumínium és egyéb könnyűfémből készült felnik, ám azt kevesen tudják, hogy ezen anyagok sokkal jobban karcolódnak, ráadásul a féktárcsák és fékrendszerek szabadon hagyása végett, könnyebben koszolódnak, rongálódnak a vitális fontosságú alkatrészek. Leginkább mutatós külsejük miatt választják a könnyűfém változatot, viszont a lemez felni népszerűsége még így is töretlen.

A téli havas utakon a lemez felni jobb tapadást biztosít, mint a divatosabb kivitelek. Javításuk egyszerű és költséghatékony. Az sem teljesen fedi a valóságot, hogy a lemez felni nehezebb lenne súlyban. Gyakran annak ellenére, hogy az acél nehezebb, a könnyűfémek mégis súlyban többet nyomnak. Valószínűleg azért, mert az utóbbi kivitel elég vékony szokott lenni, míg a másiknál meglehetősen vastag az anyaghasználat, hogy jól viseljék a terhelést. A webshopban széles kínálatban találhat az autójára illő típust.

Vélemény, hozzászólás?