Esti iskola

Suli hírek

Fűthető mellény a téli napokra

fűthető mellény

Fűthető mellény a téli napokra

Manapság már nagyon sok komfortos ruhadarabot lehet vásárolni. A fűthető mellény tökéletes választás férfiaknak és hölgyeknek egyaránt. Ez a szabadtéri ruha kimagasló hőérzetet garantál, még a legzordabb környezetben is. Sokoldalú és stílusos, ezért biztosan az egyik kedvenc viselete lesz. A felmelegedési ideje mindössze 5 mp. Egyetlen gombnyomással beállítható az ideális hőmérséklet. Az öltözékben 3 fűtőpanelt helyeztek el a hát, a mellkas, valamint a nyak melegen tartására. A fűthető mellény bármilyen szabadtéri tevékenységhez ideális lehet, legyen szó hegymászásról, motorozásról, síelésről.

Az USB portnak köszönhetően, egyszerűen csatlakoztatható bármilyen akkubankhoz. Ez a fantasztikus melegítő szél- és vízálló poliészter anyagból készül. A belső rétegét illetően könnyű pamut, ami lélegzik és kifejezetten jól tisztítható. A ruhadarab mosása történhet kézzel vagy géppel. Természetesen különböző színben és méretben szerezhető be, így mindenki megtalálja a stílusához illő darabot. A fűthető mellény más ruha alá is felvehető. Az erős akkumulátorának hála, körülbelül 8 órán keresztül használható. A webáruházakból való rendeléskor a házhozszállítás általában teljesen ingyenes. A fűthető mellény egészségmegőrzés szempontjából is előnyös.

Az E roller terjedése megállíthatatlan

A prémium modell masszív vázzal és erős motorral rendelkezik. Az E roller nagyszerű döntésnek bizonyulhat városi használatra, sőt, a kisebb dombokat is könnyedén veszi. Beszerezhető olyan modell is, aminek a végsebessége közel 60 km/h. Az akkumulátor gyorsan kicserélhető, szóval útközben másodpercek alatt rádobhatja a pót tápegységet. Ideális körülmények között két aksival 100 km távolság tehető meg. A legtöbb E roller kényelmes, gumírozott, csúszásmentes fellépővel van felszerelve, így van elég hely a lábaknak. Az említett tulajdonságok kiemelt fontosságúak a biztonságos közlekedést tekintve.

Az első és a hátsó keréknél egyaránt tárcsafék biztosítja a stabil fékezést. A gázkar kényelmesen és egyszerűen kezelhető. Az eszköz könnyen összecsukható, ezért a tömegközlekedési járművekre is felvihető. A drágább típus színes LED kijelzővel van ellátva. Ezen követhetőek figyelemmel a fontos adatok, mint például az aktuális sebesség vagy az aksi töltöttségi állapota. Az E roller népszerűsége nem véletlen, hiszen jó ár-érték arányban szerezhető be, olcsó a fenntartása és kényelmes a használata. Az online üzletek hatalmas választékkal rendelkeznek, így Ön is biztosan megtalálja az igényeit kielégítő darabot. Az E roller mellé, a gyártók többéves garanciát biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?