Esti iskola

Suli hírek

Így tudsz hatékonyan felépülni az alkoholizmusból 28 nap alatt!

Így tudsz hatékonyan felépülni az alkoholizmusból 28 nap alatt!

Az alkoholizmus egy olyan súlyos függőség, amibe nagyon könnyű belekerülni, kikeveredni belőle azonban már annál nehezebb, hiszen ehhez már komoly erőfeszítésekre van szükség. Én is voltam alkoholista a harmincas éveim elején, nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt elterveztem, ennek következtében 3 éven keresztül az alkoholban találtam csak meg egyetlen boldogságomat. Ahhoz, hogy felépüljek először le kellett adnom a büszkeségem és beismerni magamnak, mivel állok szemben, majd hatalmas akaraterővel elindulni a változás útján.

Ha eddig tudtál velem azonosulni, akkor érdemes neked is felkeresned a felepulok.hu/kapcsolat -ot!

Az első lépés, hogy felhívod őket, és ők adnak egy konzultációs időpontot, ahová jó, ha elkísér egy szeretted is. Itt felmérik az állapotodat és elmondják a számodra megfelelő megoldást.

Második lépés, a program megkezdése. Valószínűleg neked is a 28 napos bentlakásos programot fogják ajánlani, csak úgy, mint nekem is. Így meg is kezdheted a beköltözést.

A program során szilárd keretrendszerhez és szabályokhoz kell alkalmazkodnod, minek során olyan készségeket sajátítasz el, amik a leszokásban segítenek, valamint csoportos és egyéni foglalkozásokon is részt veszel majd, amik szintén nagyon hasznosak. A bent tartózkodás során továbbá teljes ellátásban részesülsz, ami az ár része.

A hozzátartozóddal is szerveznek beszélgetést, így nem kell majd neked elmagyarázni neki, mi zajlik benned, mert a szervezők megteszik ezt helyetted, így szeretted megértőbbé válik veled.

A programot szervező család 2 tagja is alkoholista volt, ők élő példái annak, hogy lehetséges a teljes felépülés.

A program után is tartják veled a kapcsolatot egyébként, és összességében is nagyon hasznos a program.

Az én életemet gyökeresen megváltoztatta, jó értelemben, így ajánlom neked is, hogy keresd fel a felepulok.hu/kapcsolat –t.

Vélemény, hozzászólás?