Esti iskola

Suli hírek

Librabet – Érdekesség a mérleg csillagjegyről

librabet

Librabet – Érdekesség a mérleg csillagjegyről

A mérleg egy igazán izgalmas csillagjegy, ezért úgy gondoltam, hogy megosztanám másokkal is azokat az érdekességeket, amelyeket nemrégiben egy kis kutakodás során felfedeztem. Az egyik dolog, amit személyes ismeretségeim alapján is megtapasztalhattam, az az, hogy a mérlegek gyakran a csillagjegyek béketeremtőinek tekinthetők.

Természetes tehetségük van ahhoz, hogy egy helyzet minden oldalát meglássák, és ügyesek az eltérő nézőpontok kiegyensúlyozásában, így kiváló közvetítők. Nem csodálom, hogy az egyik kedvenc oldalam, a Librabet is ezt választotta annak tárgyául, amiről elnevezze magát.
A mérleget a Vénusz, a szerelem, a szépség és a pénz bolygója uralja. Ez a hatás a mérlegeket a művészet, a szépség és a környezetük harmóniája iránti nagyrabecsülésre készteti. Gyakran jó ízlésük van a divat, a művészet és a dekoráció terén. Nos, ez szintén könnyebben érthetővé teszi, hogy egy olyan igényesen létrehozott platform, mint a Librabet, miért választotta ezt a nevet magának.


A dekoráció iránti jó ízlést egyébként szintén igazolni tudom azok alapján, amiket az olyan barátaim otthonában láttam, akik mérlegek.

A mérlegek a társaságkedvelő természetükről ismertek. Szeretik, ha emberek veszik körül őket, és gyakran széles baráti körrel rendelkeznek. A Mérlegek gyakran akkor vannak a legjobb formájukban, amikor egy párkapcsolat részesei, és nagyra értékelik a kapcsolatokat. Bár ez is egy igen éles megfigyelés, én úgy gondolom, hogy az utóbbi gondolat igen sok mindenkire, sőt, igazából mindenkire jellemző. Tehát az emberek akkor működnek a legjobban, és akkor a legkiegyensúlyozottabbak, ha egy egészséges kapcsolatban élnek.

A mérlegek egyik legismertebb tulajdonsága a határozatlanságuk. Többféle nézőpontot látnak és értékelnek, ami megnehezítheti számukra a döntést. Előfordulhat, hogy sokáig mérlegelik az előnyöket és hátrányokat, mielőtt döntésre jutnának. Nos, éppen ezért való nekem a Librabet, én is nehezen tudom eldönteni, hogy mivel játszak, és ebben a döntésben nem könnyíti meg a helyzetet a nagy választék sem.