Esti iskola

Suli hírek

Neon54 és más online kikapcsolódási lehetőségek

Neon54 casino

Neon54 és más online kikapcsolódási lehetőségek

Sokan tekintenek úgy az internetre, főleg az idősebb generációk, akik még úgy nőttek fel, hogy nem volt internet, hogy ez egy sötét találmány, véleményem szerint azonban számtalan klassz lehetőség nyílt meg előttünk. Tegyük most félre azt a részét, hogy a távoli barátokkal, rokonokkal és ismerősökkel is tudjuk tartani a kapcsolatot, és a munkavégzésben is nagy segítségünkre van, és gondoljunk most pusztán a szórakozásra. Hiszen az internek tele van a Neon54 és a hozzá hasonló kiváló kikapcsolódási lehetőségekkel.
Szeretnék most neked néhányat felsorolni az én kedvenc kikapcsolódásaimról, amelyek az online tér létezése nélkül nem valósulhatnának meg. Az egyik ilyen a Neon54, amelyiknek a felületét nagyon szeretem, és minden alkalommal, amikor a keresőbe beírom, hogy Neon54, tudom, hogy egy jó kis szórakozás vár rám, amikor kis időre megfeledkezhetek a világ gondjairól, és elmerülhetek a felhőtlen játékban.

Ha már online játékokról van szó, akkor említést kell tennem a Honfoglalóról is, amelyik az egyik kedvenc online játékom, és amelyiknek a varázsa szintén abban rejlik, hogy akár barátokkal, akár idegenekkel mérhetem össze a tudásom és játszhatok egy jót.

A Neon54 és a Honfoglaló mellett szeretek filmeket, sorozatokat nézni, de nem szeretek tévézni, mert rengeteg a reklám, és nem tudok bármikor bármit megnézni, hanem alkalmazkodnom kell a tévé programjához. Ezért szeretemaz online streaming szolgáltatókat, amelyek közül több felületen is rendelkezem fiókkal, és szinte naponta használom valamelyiket közülük. Nem kell letöltéssel vagy vásárlással és egyebekkel kínlódnom, gyakran még főzés közben is szoktam nézni valamit, vagy takarítás közben.

Mondhatnánk, hogy ez akkor nem is teljes kikapcsolódás, de mivel szellemi munkát végzek, az otthoni teendők elvégzése egy szórakoztató műsor kíséretében a hétköznapokban is nagyon jó levezetés.