Esti iskola

Suli hírek

Online edzővel elkerülhető a zsúfolt konditerem

online edző

Online edzővel elkerülhető a zsúfolt konditerem

Valószínűleg már hallott az internetes fitnesz edzésekről. Az elmúlt néhány évben hihetetlenül népszerűvé váltak és ma már világszerte több ezer potenciális online edző közül választhatunk. A legtöbb emberhez hasonlóan, valószínűleg Ön is elgondolkodik azon, hogy van-e bármilyen előnye annak, ha online edzővel dolgozik. Nem lenne jobb, ha ezt egy konditeremben tenné? Persze az edzőteremben való munkának megvannak a maga előnyei. De az online edzés hihetetlenül jó és éppen azért vált olyan népszerűvé, mert az általa kínált előnyök elképesztőek.

Az online edzővel végzett gyakorlatok fantasztikus előnye, hogy az időbeosztástól függetlenül is működőképessé tehetőek. Ahelyett, hogy az időbeosztását az edzés és az edző elérhetősége körül alakítaná, az online gyakorlatok sokkal nagyobb rugalmasságot kínálnak. Legyünk egy pillanatra őszinték! Az edzőterembe sietni egy adott időpontban kényelmetlenség lehet. A forgalommal való megküzdés, a feladatok átszervezése és az embertömegek mind-mind olyan akadályok, amelyek az online edzővel elkerülhetőek.

Kiknek szól a body ART online?

Felejtse el a SoulCycle-t és a zumbát! Van egy új jóga alapú fitneszóra, ami a következő nagy trend lehet. A body ART online a jóga, a pilates, a tánc és a kardiofitness fúziója, ami lassan világszerte teret nyer. Ezt az edzésformát Roger Steinbacher fizioterapeuta fejlesztette ki, amikor rájött, hogy számos terápiás gyakorlat a fizikai korlátozásokkal nem rendelkező embereknek is hasznos lehet. Ezek adaptálása és fejlesztése után született meg a body ART online is végezhető formája.

A fent említett szakágakon kívül, egy tipikus foglalkozáson a Tai Chi, a funkcionális tréning és a fizioterápia is szerepel. E szegmensek után, a body ART online résztvevői egy sor jógapózon mehetnek keresztül, amit néhány pilates mozdulat követ, sok egyensúlyozó gyakorlattal vegyítve. Az adott edzésforma szinte mindenkinek alkalmas. Most, hogy többet tud erről az edzéstípusról és annak minden előnyéről, úgy gondolja, hogy ez a tréning Önnek való? Biztosak vagyunk benne, hogy megérdemel legalább egy esélyt!

Vélemény, hozzászólás?