Esti iskola

Suli hírek

Steppelt, mintás Zellia táska

zellia táska

Steppelt, mintás Zellia táska

A kellemes és divatos kiegészítők a hölgyek nagy kedvenceinek számítanak, de egyesek kifejezetten keresik azokat a darabokat, amelyek túlmutatnak a sablonos vagy túlságosan jól ismert jelzőn. Aki éppen ilyen kiegészítőket keres, annak a Zellia táska modelljei biztosan bejönnek.

Mű- és rostbőr felhasználásával készülnek ezek az igazán divatos példányok. Az oldal-, váll- és hátitáska kínálatban megtalálhatóak a steppelt, mintás, egyszínű, illetve az arany/ezüst szegélyes modellek egyaránt. Tehát a Zellia táska típusok olyan gazdag variációban kaphatóak, hogy mindenki a saját stílusához igazíthatja a megjelenését egy ilyen darabbal. Különböző méretben és színben szerezhetőek be a taskam.hu webáruház jóvoltából. Ha igazán különleges példányra vágyik, akkor feltétlenül keresse fel ezt az online boltot!

Itt az árak sem jelentenek horribilis összeget és több olyan Zellia táska is szerepel a kínálatban, amelyik éppen árleszállítás alatt áll, így még kedvezőbb összegért juthatunk hozzá. 11, 14, 19, 24%-al olcsóbban vehetőek meg ezek a modellek.

Vélemény, hozzászólás?