Esti iskola

Suli hírek

Zingo, ami egy szuper bingo!

zingo

Zingo, ami egy szuper bingo!

Manapság gyakran halljuk azt, hogy egyre több a figyelemzavarral küzdő gyermek. Ezt a problémát azonban lehet kezelni kíméletesen és játékosan, nem szükséges azonnal drasztikus módszerekhez folyamodni. A Zingo kiváló a figyelem és koncentráció fejlesztésére. Természetesen ez a játék azoknak is kiváló, akiket nem érint ez a probléma, hiszen amellett, hogy remek készségfejlesztő, roppant szórakoztató is.

A kicsiknek pedig ez a legfontosabb, a játék és a szórakozás, hiszen nem véletlenül mondják, hogy a gyermek játszva tanul. A Zingo tehát egyáltalán nem bonyolult vagy megerőltető, hanem szuper lehetőség a felhőtlen kikapcsolódásra. Sokan már ismerik, mások viszont még talán nem is hallottak róla. Ez a társasjáték tulajdonképpen egy gyors, szórakoztató párosító bingo. Támogatja a memóriát és fejleszti a gyors reakciót, hiszen ebben nem árt fürge lenni. A Zingo már 4 éves kortól játszható, de sok más társasjátékkal ellentétben, ezt nem unják meg egy-kettőre a lurkók, hiszen a 8-9 évesek is legalább annyira élvezik, mint a kisebbek.

A gyorsasági képpárosító többszörös díjnyertes játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. Nem csoda, hogy a Zingo sok pedagógus kedvence is, akik előszeretettel ajánlják. Az egyébként nagyon egyszerű társast 4 személy is játszhatják, de ketten is remekül elszórakoznak vele. A felnőttek is csatlakozhatnak a kis játékostársakhoz, de ne lepődjenek meg, ha kikapnak, mivel memória, figyelem és gyorsaság tekintetében alul is maradhatnak. Az okosjatek.hu webáruházban megtalálható és máris megrendelhető a hosszú téli estékre vagy karácsonyi ajándéknak is tökéletes.