Esti iskola

Suli hírek

A Samsonite kabinbőrönd számtalan előnye

Samsonite kabinbőrönd

A Samsonite kabinbőrönd számtalan előnye

A Samsonite poggyász valódi előnye az a tény, hogy rengeteg különböző kapacitás közül választhat. Ebben az a jó, hogy a Samsonite kabinbőrönd esetében választhat olyan poggyászt, amiben pontosan akkora űrtartalom van, mint amire szüksége van, így nem marad üres hely és bőven lehet pakolni bele mindent, amire szüksége van utazásakor. A Samsonite kabinbőrönd másik előnye, hogy hihetetlenül tartós anyagokból készült. A poggyász évekig kitart, még akkor is, ha rendszeresen kell használni.

Minden darabjára garancia vonatkozik, így ha problémát fedezne fel az anyaggal kapcsolatban, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet velük, ha még érvényes a jótállás. Amennyiben használt már korábban gurulós poggyászt, akkor kétségtelenül megtapasztalta azt a bosszúságot, ami azzal jár, hogy olyan kerekekkel próbál navigálni a repülőtéren, amelyek ragadnak vagy nem úgy működnek, ahogyan kellene. A Samsonite kabinbőrönd előnye az is, hogy a legtöbb táska 360 fokban elforgatható kerekekkel rendelkezik, amelyek jelentősen megkönnyítik a manőverezést.

Utazzon 55x40x23 cm-es kézipoggyásszal, amikor a Wizz Air légitársasággal repül! Ha ezeket a méreteket meghaladó csomaggal próbál felszállni, azt át kell adnia a repülőgép rakterébe, ezért megéri az 55x40x23 bőrönd méretnél maradni. A problémák elkerülése érdekében, válasszon egy megfelelő méretű táskát, így elmarad a felár is, amit egy nagyobb csomagért fizetnie kéne. A Wizz Air jelenleg Közép- és Kelet-Európa fapados piacának vezetője.

Nagyon jó alternatíva az európai, sőt, ázsiai (pl. Tel-Aviv és Dubai) utazásokhoz. A poggyász tekintetében azonban óvatosnak kell lenni! Egy ideje furcsák a csomagméretek és a szabályok is gyakran változnak náluk. Az 55x40x23 bőrönd az a csomag, amit magával visz a repülőre és ingyenes, ha marad a megadott méretnél és 10 kg-nál kisebb súlyú. Ezek a méretek az ingyenes kézipoggyász esetében megengedett legnagyobb méretek és tartalmazniuk kell az összes poggyászt, beleértve a kerekeket és a fogantyút is. Az 55x40x23 bőrönd kínálatban számtalan darab közül válogathat, többféle színben.

Vélemény, hozzászólás?