Esti iskola

Suli hírek

Autótartozékok színes választéka

Autótartozékok színes választéka

Miét is tartja sok autó tulajdonos fontosnak azt, hogy vegyen egy méretpontos gumiszőnyeget? Az méretpontos gumiszőnyeg egy olyan plusz kiegészítő egy gépjármű esetében, ami talán elhanyagolhatónak is tűnhet. Hiszen adnak autószőnyeget a gépjárműhöz, mint kötelező tartozékot, mikor megvásároljuk. Akkor minek költeni még egyre csak azért mert az gumiból készült?

Hát gondoljunk csak a mindennapjainkban. Elég egyetlen figyelmetlen séta a gyepen, ahol előzőleg egy kutya sétál ugyancsak figyelmetlen vagy hanyaggazdájával és már kész is a baj. Ha a kutya csomagjával találkozik cipőnk talpa, nincs mit tenni… Ilyen esetben nem túl jó szívvel szállunk be autónkba. Nem elég, hogy az egész utat büdösben töltjük, de még este egy órán át takaríthatjuk a kutyapiszkot a kötelező tartozékként jelen levő, szövetből készült autós szőnyegből. Na ezért olyan lényeges, hogy legyen a gépjárműben méretpontos gumiszőnyeg!

A méretpontos gumiszőnyeg minden koszt, piszkot és szennyeződést felfog, még akkor is ha folyékony állagúról van szó. A gyerek teája, gyümölcspépje is landolhat a méretpontos gumiszőnyegen, egy papírtörlő vagy víz segítségével percek alatt eltűntetető róla minden féle szennyeződés. Nem szükséges a méretpontos gumiszőnyeg tisztán tartásához semmilyen drága, speciális tisztítószer, sem órákon át tartó takarítás és szárítási idővel sem kell számolnunk. A méretpontos gumiszőnyegnek minden autó kötelező tartozékának kell lennie!

De ha nem is gondolunk ennyire kellemetlen és szélsőséges esetre, akkor is beláthatjuk, hogy az őszi esőzés, valamint a téli havazás következtében a cipőnk sáros és vizes lesz, aminek ugyancsak nem örül a szövet szőnyeg. Ha szeretnénk teljes körű védelemmel ellátni szeretett és féltett autónkat, valóban érdemes beruházni egy méretpontos gumiszőnyegre, ami bármilyen időjárási körülmények között tisztán és szárazon tartja a gépjárművet.

Vélemény, hozzászólás?